Mūsu draudzes dievnama durvis Baznīcu naktī atvērtas ikvienam!

Ar viesmīlīgu atvērtību, brīvā gaisotnē ikvienam viesim piedāvājam iespēju gūt ieskatu Jelgavas baptistu draudzes dzīves norisēs, kalpošanas jomās, baptistu  konfesijas pamatvērtībās. Būs iespēja ieklausīties Dieva vārdā, baudīt muzikālos priekšnesumus un pielūgsmes mūziku, saņemt aizlūgšanas un atbildes uz daudziem jautājumiem.

PROGRAMMA

19.00 Atklāšanas uzruna
19.1521.15

22.00

Ekskursijas „Jelgavas baptistu draudzes dievnams un cilvēki tajā” Iespēja izstaigāt dievnama telpas, uzklausīt stāstījumu par draudzes 142 gadu pastāvēšanas vēsturi, uzzināt interesantus faktus. Iespēja apskatīt kristību baseinu un kristību tērpus, uzzināt kā notiek kristības baptistu konfesijā.
19.15 – 22.00 Grāmatu galds no grāmatnīcas „Amnis” Iespēja iegādāties kristīgo literatūru, mūziku un dāvanas.
19.15 – 22.00 Aktivitāšu punkts bērniem – Tevi gaida piepūšamās atrakcijas un radošās darbnīcas! Aktīva darbošanās pagalmā un radošās darbnīcas svētdienskolas telpās.
19.15 –22.00 Aktivitāšu punkts – Sieviešu kalpošana Tikšanās un sarunas, iespēja nogaršot garšīgu zupu un citus gardumus.
19.15 –22.30 Aktivitāšu punkts – vīru runas un darbi „Vai baznīca ir priekš vīriem?” Sarunas un darbošanās – grils, desiņas, novuss, riepu serviss, dambrete.
19.15 –22.30 Aktivitāšu punkts – Ielūdz jaunieši Galda spēļu turnīrs un sarunas.
19.1520.15 Aktivitāšu punkts –svētdienskolas nodarbība „Dievs rotaļā” (Godly Play). Iespēja piedalīties nodarbībā, balstītu Montessori izglītības tradīcijā. „Dievs rotaļā” palīdz bērnam piedzīvot Dievu, nevis iemāca tikai faktus par Dievu.
19.1521.15 Aktivitāšu punkts – Fotoorientēšanās „Meklē un atradīsi!” Iespēja dievnama apkārtnē pēc fotoattēliem meklēt un atrast…
20.30 Koncerts „Kas Viņš?”’  Ārzemju un latviešu komponistu V.Baštika, Ē.Ešenvalda, A.Keina mūzika, dzejas un prozas lasījumi / Draudzes koris un mūziķi M.Treijs, E.Šķerbergs, A.Šķerbergs, G.Majevskis, diriģente M.Caune
21.00 Lūgšana “Mūsu Tēvs debesīs”.Kopīga lūgšana visās baznīcās Lūcija Garūta “Mūsu Tēvs debesīs”/ Draudzes koris 
22.30 –24.00 Gaisma tumsā” – slavēšanas dziesmas un mūzika. Bībeles lasījumi.Lūgšanas – par mieru pasaulē; par Latviju un tautu; par Jelgavu.

Aizlūgšanas par tevi un mani.

 

 

 

 

This entry was posted in Bez tēmas. Bookmark the permalink.

Comments are closed.