Vīru vakarā piedalās ciemiņi no Mančestras UK

Šā gada 5. novembra vakarā uz vīru tikšanos ieradās vairāki viesi. No Mančestras UK atbrauca Pauls, Toms un Naidžels. Vakara gaitā vēl pievienojās brāļi Dāniels un Andrejs Gūtmaņi no Aizputes. Mūsu sarunu gaitā varējām dalīties pieredzē kā dzīvot un izpildīt kalpošanu, kuru mums uztic Kungs Jēzus Kristus. Brāļi no Mančestras liecināja par savām dzīvēm un piedzīvojumiem ar Jēzu Kristu. Noslēgumā kopīgi lūdzām, aizlūdzām un svētījām viens otru.

Vai zinājāt, ka statistiski, ja ģimenē pie Kristus atgriežas bērns, 3,5% ģimeņu sekos bērna piemēram; ja pie Kristus nāk mamma – 17% ģimeņu sekos mammas piemēram, ja pie Kristus nāk tētis – 93% (!!!) ģimeņu sekos tēta piemēram?

Mūsdienu sabiedrības morālā degradācija dod iespēju drosmīgiem, godprātīgiem un patiesi vīrišķīgiem vīriem iestāties stipri par savu pārliecību. Daudziem ir zudusi vīrišķības nozīme, taču ceļas jauna vīru paaudze, kas pārvar bīstamās filozofijas, konfrontē grūtos laikus un atnes cerību, cieņu un kārtību pasaulei ar izmisīgajām vajadzībām. Tādus vīrus sauc par varoņiem. Novadam un visai Latvijai ir vajadzīgi vīri, kas būtu labi vadītāji savās ģimenēs, darba vietās. Tādi, kuri nekaunas apliecināt Kristu un ir gatavi mācīt nākamos vīrus. Mums vīri ir vajadzīgi, jo jaunie vīri, mazie puiši grib savās dzīvēs kādam sekot. Kāpēc samierināties, ka tie ir slaveni Holivudas aktieri vai ievērojami sportisti vai autobraucēji. Tie varam būt mēs. Lai caur mūsu piemēru jaunie puiši un zēni varētu saskatīt Jēzu Kristu, šo drosmīgo vīru, kurš aicina pasaules glābšanas misijā.

Kļūsti par mūsdienu varoni, kas grūtos laikos stāv stipri. Uzzini vīru noslēpumus, kas dod šo spēku tādam kļūt:

  • kas ir varonis un kā par tādu kļūt
  • kā nodrošināt pieaugumu un briedumu visas dzīves garumā
  • kādi četri burti apzīmē visstiprāko vārdu uz pasaules
  • ko vīram vajag dzirdēt no Dieva
  • kam var uzticēties un lūgt padomu

/Mācītājs Mārcis Zīverts/

 

This entry was posted in Bez tēmas. Bookmark the permalink.

Comments are closed.