Mācījāmies vadītāju konferencē (GLS) Rīgā

Ko es ieguvu GLS (Global Leadership Summit) vadītāju konferencē

“Visticamāk, ka GLS bija viena no labākajām konferencēm, kurā esmu bijusi. Manuprāt, lekcijas bija sagatavotas tā, lai katras nozares pārstāvis spētu saskatīt līdzību ar sevi, jo pat es, topošais matemātiķis, to spēju. Šī bija lieliska iespēja klausīties un mācīties no pasaulē atzītiem līderiem, jo, varbūt kādam viņi atgādināja jau sen zināmo, citam, piemēram, man,  atvēra jaunu skatu uz pasauli. Man ļoti patīk apmeklēt pasākumus, kur ir līdzīgi domājoši cilvēki, jo starpbrīžos var parunāt par lekcijās dzirdēto un labāk saprast tēmu. Liels paldies Danai un Aināram par izcilo kompāniju, kā arī Mārcim, kurš iepazīstināja mani ar GLS. Noteikti atkārtošu!”                                                       /Liene Katrīna /

“Kregs Grešels
1. Jānovērtē cilvēkus, jākoncentrējas uz cilvēku vajadzībām nevis uz savējām.
2. Cilvēki jāiedvesmo, tas nozīmē “vilkt” ārā to, kas viņos ir jau iekšā un vajag motivēt uz kaut ko jaunu.
3. Vadītājam jābūt godīgam, atklātam, pazemīgam, bet ne perfektam.

Džons K.Maksvels
4. Vadītājam ir jāmēģina darīt-dari, kļūdies, uzlabo, mācies un dari vēlreiz.
5. Mūsu griesti Dievam ir grīda, mēs izdarām visu iespējamo, bet Dievs neiespējamo.
6. Vadītājam ir jāredz lietas ātrāk par citiem un vienmēr jāatstāj sprauga vīzijai.
Ervīns Makmanuss
7.  Ervīns ir slims uz nāvi ar ļaundabīgu audzēju, viņa pārliecība ir, ka mums katram šodien jādzīvo kā pēdējo dienu.
8. Viņš dzīvo tā: no rīta pamostoties ir  pateicīgs Dievam, ka redz dienas gaismu, jo viņš nezina, kad Tas Kungs viņu ņems pie SEVIS. Viņš ir pārvarējis bailes un viņam nav bail no nāves.
9. Ervīns saka, ka Jēzus mūsu dzīvi nepadara vieglāku, bet Jēzus mūs dara stiprākus un galvenā doma bija uzvarēt bailes. Vadītājam nav jābaidās kaut ko uzņemties, jo Jēzus apsola būt līdzās, dot spēku un drosmi.

Bīskaps T.D.Džeikss
10. Ērgļi nemācās lidot lidojot, bet viņi mācās lidot krītot. Vadītājam ir jāsper pirmais solis pretī  iecerētam, pretī tai idejai, varbūt arī sapnim. Ir jāriskē, jāiet uz priekšu, tikai tad, kad vadītājs pieliek visas pūles, ejot cauri grūtībām, neveiksmēm, izaicinājumiem, vicinot spārnus, lai varētu uzlidot kā ērglis, ar visu sirdi, dvēseli un prātu, krītot uz leju. Tad, kad liekas viss ir apstājies, tad Dievs paceļ un mēs lidojam.”

Lai Dievs palīdz mums katram praktizēt savā dzīvē to, ko esam mācījušies.
                                                                                                                /Leonīds Barsuks/

“Šī konference man deva brīnišķīgu iespēju divu dienu laikā gūt iedrošinājumu un iedvesmu mainīt kādas lietas manā dzīvē, un uz vairākām lietām paskatīties no citām pusēm. Es guvu iedrošinājumu sapņot lielus sapņus un tiekties uz tiem kopā ar Dievu, nebaidīties riskēt un piedzīvot neveiksmes, jo no neveiksmēm mēs varam  mācīties un augt daudz vairāk kā no uzvarām. Es saņēmu atgādinājumu, ka esmu daļiņa no brīnišķīgā Dieva plāna, un, ka  mana rīcība šodien un rīt var ietekmēt kādu cilvēku dzīves.”                                                                                                                                       /Rebeka Zīverte/

Bildes no GLS samita skatieties ŠEIT (bilžu autors Mareks Šteins)

Par GLS konferenci un pieteikšanos http://glslatvija.lv/

 

This entry was posted in Bez tēmas. Bookmark the permalink.

Comments are closed.