550 dāvaniņas Jelgavā studējošiem jauniešiem

Atbalstām organizāciju Latvijas Kristīgo Studentu Brālības (LKSB) darbību Jelgavā.

Kādā no kristīgo jauniešu tikšanās reizēm viņiem ienāca ideja iepriecināt kādus Jelgavā studējošus jauniešus, uzdāvinot dāvanu papīrā iesaiņotu konfekti ar Bībeles pantiņu un uzaicinājumu uz studentu Ziemassvētku vakariņām.

Iesaistījās mūsu draudze, palīdzēja iesaiņot 550 dāvaniņas ar ielūgumiem un Bībeles pantiņu gan latviešu, gan angļu valodā. Kādu pirmdienas vakaru čakli strādājām un Antonijs – jaunietis no Indijas, kurš Jelgavā mācās Erasmus programmā, mūs iepriecināja ar Indiešu vakariņām.

Citā dienā, kristīgie jaunieši no LKSB iznēsāja un uzdāvināja mīlestībā iesaiņotas dāvaniņas 550 studentiem dienestu viesnīcās. Tas bija īsts Ziemassvētku prieks dalīties ar to, ko daudzi cilvēki ar mīlestību bija sagatavojuši Jelgavā studējošiem jauniešiem.

Mūsu draudze arī ziedoja līdzekļus, lai varētu iepirkt produktus un sagatavotu studentiem Ziemassvētku mielastu. Sagatavošanās darbos atkal nāca palīgā Erasmus programmā studējoši jaunieši, kuri sagatavoja atpūtas telpu dienesta viesnīcā, lai studenti varētu baudīt vakaru.

Lai iepriecinātu kādu sirdi nevajag daudz, bet vajag no sirds uz sirdi!

Bildes skatieties ŠEIT

 

This entry was posted in Bez tēmas. Bookmark the permalink.

Comments are closed.