Baltijas draudžu konference

Šī gada 13. un 14. februārī Rīgā notiks Baltijas Draudžu konference, kurā klātienē būs iespējams dzirdēt lektorus Bilu Haibelsu (ASV), Džonu Bērku (ASV), Nensiju Bīču (ASV), Dītrihu Šindleru (Vācija), kas daudziem pazīstami no The Global Leadership Summit (GLS) konferencēm.
Vilovkrīkas draudzes mācītājs un GLS kustības dibinātāls Bils Haibelss ir teicis, ka vietējā draudze ir cerība pasaulei. “Ja esat draudzes mācītājs, kalpošanas vadītājs vai vienkārši draudzes loceklis, kurš ilgojas atrast savu vietu draudzē, šī konference ir domāta jums”, aicina konferences organizatori. “Nāciet un mācieties, kā vadītājam vispirms vadīt pašam sevi, kāpēc jaunu draudžu dibinātājam uzmundrinājums ir vajadzīgs vairāk nekā citiem, kāpēc draudzēs ir vajadzīgs mentorings, kā veidot draudzi, kurā valda žēlastības pilna vide un kurā savu vietu var atrast no sabiedrības izstumtie, un arī kā maksimāli izmantot draudzes cilvēku talantus dievkalpojuma organizēšanā.”
Baltijas Draudžu konferenci rīko Vilovkrīkas asociācija. Konferences lektori – Bils Haibelss, Nensija Bīča, Džons Bērks, Dītrihs Šindlers un Pēteris Sproģis. Šī divu dienu konference būs iespēja mācīties no novatoriskiem praktiķiem un domātājiem, kuriem ir izdevies izveidot draudzes kā autentiskas Kristus sekotāju kopienas, kuras rada pārmaiņas apkārtējā sabiedrībā.
Līdz 21. janvārim dalības maksa konferencē ir 34 EUR, ja nākat grupā – tādēļ aicinām izmantot šo iespēju un reģistrēties savlaicīgi! Konferences muzikālo noformējumu nodrošinās Stokholmas Hillsong draudzes pielūgsmes grupa.
Vairāk informācijas:
www.balticchurchconference.com
Nora Rautmane, GLS Latvija
tālr. 27702028
e-pasts: glslatvija@gmail.com

This entry was posted in Bez tēmas. Bookmark the permalink.

Comments are closed.